Skip links

Om marianne // Face Of CPH

Jeg er uddannet både frisør og make- up artist og har arbejdet med dette i over 20 år. Jeg har bl,a arbejdet med shows, foto, film og magasiner i ind og udland. I dag har jeg valgt salonen (som jeg elsker at arbejde i) Jeg lægger en stor ære i at give hver enkel kunde det helt rigtige look tilpasset deres ansigt og ønsker. Jeg giver altid råd og vejledning til pasning og pleje samt produkter mm der skal hjælpe med at bevare et lækkert hår som nemt kan styles hjemme.

Hos mig er alle velkommen. Jeg syntes at det er sjovt at have alle typer i stolen den outrerer den unge , gamle , klasiske , rå , og den pæne type. I mit fag er det super vigtigt ikke at gå i stå . Jeg bruger derfor masse tid på kursus, messer mm i både Danmark og i udlandet. Jeg har også en del sparring med andre kolleger og alt dette er med til at jeg altid er opdateret og super inspireret til at gå på arbejde og lave noget lækkert hår.

Skal du giftes eller overvejer du extension, har du spørgsmål til brug af produkter hjemme er du altid velkommen til at komme ind til en gratis ufropligtnende snak om hvad der vil være den rigtige løsning til dig. Jeg arbejder bla med produkter fra Sebastian – Maroccanoil – Evo – Hair support og make up fra New Cid. Extension er 100 % remy hår fæstnet med keratin (holder 4-6 mdr) næsten alt er muligt.

Jeg vil gerne slutte med at sige tusinde tak til alle min fantastiske kunder, som gør det muligt for mig at gå på arbejde hver dag og lave det jeg elsker så højt, Tusinde tak til alle gamle og tak til alle nye kunder.

Indehaver Marianne Larsson